KINGS HAR FÅTT KIROPRAKTOR I STØTTEAPPARATE

Skrevet av 13. oktober 2016 Nyheter

 

Hafrsfjord Kings er veldig stolt av å presentere nytt medlem i støtteapparatet.
Han heter Stian Ohlgren Tidemann,30 år gammel og fra Stavanger. Jobber som kiropraktor i Klinikk+ , en tverrfaglig  klinikk på Jørpeland sammen med gode kolleger. Har alltid hatt interesse for musikk, idrett og friluftsliv, og bruker gjerne tiden på en konsert, jakttur eller å se en hockeykamp.
Under studietiden i England undersøkte Stian i sin masteroppgave skadeforekomsten blant norske ishockeyspillere, og fikk også god erfaring som en del av støtteapparatet til Bournemouth Bobcats (amerikansk fotballag).
Han har lenge hatt et ønske om å få kombinere kiropraktoryrket og interessen for ishockey, og opplevde dette første gang sammen med Lillehammer IKs støtteapparat i en seriekamp i Stavanger sist sesong.
Siden den gang har Hafrsfjord Kings etablert seg som en ishockeyklubb i regionen, rykket opp til 2.divisjon, og har ambisjoner som er veldig spennende. Derfor har vi inngått et samarbeid fremover, og Stian vil være en del av støtteapparatet til Hafrsfjord Kings som kiropraktor.
Som kiropraktor jobber han daglig med å behandle mennesker med muskel- og skjelettplager, men Stian ønsker også med sitt engasjement å erfare og lære mer om idrettsskader. Med sitt arbeid ønsker han derfor å bidra med forebyggende, optimaliserende og behandlende tiltak, og håper med dette å kunne redusere skader og få spillere raskere tilbake fra skade

.image