Dobbeltseier mot Lyderhorn

Skrevet av 28. februar 2016 Kampreferat
martinscorerlyderhorn

Det ble to målrike kamper i Siddishallen denne helgen, og Hafrsfjord Kings fortsatte seiersrekken da Lyderhorn var på besøk.

Lørdagens kamp ble ikke av den spennende typen. Etter to perioder var stillingen 10-0, og til slutt endte kampen med 12-2 seier for Hafrsfjord Kings. Patrick Åsland, Anders Mikalsen og Jørgen Forgaard hadde fire poeng hver i lørdagens kamp, og det var flere spillere som markerte seg med god poengfangst!

Under søndagens kamp gikk Hafrsfjord Kings tidlig i ledelsen da Lucas Ims scoret etter et drøyt minutt av første periode. Det tok ikke mer enn 48 sekunder før Lyderhorns Simen Frømyr utlignet for bergenserne. Litt senere i perioden våknet Kings igjen og Jari Kunnas sendte Kings i ledelsen 2-1, før Martin Strandfeldt og Magnus Kjelstadli økte ledelsen til 4-1 før perioden var over.

Kings fortsatte å spille festhockey i andre og tredje periode, og det ble til slutt hele 15-3 i Siddishallen! Martin Strandfeldt sto for fem poeng under søndagens kamp, mens Jørgen Forgaard, Jari Kunnas, Magnus Kjelstadli og Patrick Åsland produserte fire poeng hver.

Det ble foretatt finalekast i puckslippkonkurransen, hvor sesongens premie var et ur fra Askeland Ur&Smykker. Vinneren ble Arild Broberg, Hafrsfjord Kings gratulerer!

Sesongens siste hjemmekamper er nå ferdigspilt, og vi ønsker å benytte anledningen til å takke alle som har vært tilstede på våre hjemmekamper for støtten! Nå gjenstår to kamper i Kristiansand før hele sesongen er over, og vi gleder oss til å avslutte sesongen i Kristiansand!

BILDER FRA LØRDAGENS KAMP

BILDER FRA SØNDAGENS KAMP