HAFRSFJORD KINGS  – HISTORIEN

Hockeybyen Stavanger stod vinteren 2015 uten tilbud til spillere som enten ikke kunne spille på Norges beste lag, eller ønsket å spille på et høyere nivå enn 3. divisjon vest. I forbindelse med dette hadde noen tidligere topphockeyspillere et ønske om å sette i gang et lag som kan på sikt være et alternativ for de som ikke kommer gjennom nåløyet til GET-ligaen etter fullført U20-sesong.

For å ha en stamme i laget ble det spurt rundt til tidligere Oilersspillere om de ønsket å bli med på ferden med oss. Mange her ser på dette som et spennende prosjekt å være en del av. Stavanger trenger, med sin rekruttering, et lag som kan ta vare på de unge spillerne som kommer opp og står uten tilbud. Hafrsfjord Kings skal på sikt være dette laget.

Martin Strandfeldt, tidligere hockeyspiller i flere elitelag i Norge og Sverige er en av hovedpersonene bak laget Hafrsfjord Kings.

martin_strandfeldt

Vi har satt oss en ambisjon om at innen syv år bør vi være en klubb å regne med i øvre halvdel av 1. divisjon. Veien dit er tøff med blant annet en revitalisert 2. divisjon hvor det er høyere nivå enn noen gang, men med en stamme bestående av tidligere topphockeyspillere skal det være mulig å etablere en vinnerkultur i laget.

Vi har også tro på at de tidligere spillerne kan være med og bidra for de unge spillerne som etterhvert vil komme til klubben. Respekt, lagkultur og arbeidsetikk er blant tingene vi tror at unge kan lære fra de eldre spillerne våre. Forhåpentligvis kan vi være en videre rekrutteringsstasjon etter juniorhockeyen for de som ikke ønsker å flytte fra regionen, men fortsatt har et ønske om å oppnå noe.

Vi trenger all den støtte vi kan få, ønsker du å følge oss -kom gjerne på kamp! Snakkes i hallen!