Da var siste kamp sesongen 2016/17 ferdigspilt.

Skrevet av | Nyheter

Da var sesongen over ,og Kings har nå hatt sin første sesong i 2 divisjon. Sesongen har hatt både oppturer og nedturer, men flest oppturer.Vi tar nye steg etter hver trening og hver kamp, og ser veldig positivt på fortsettelsen.

Kings ønsker å takke alle samarbeidspartnere som gjør det mulig for oss å drive med det vi elsker, vi ønsker å takke alle frivillige som er med og jobber på våre arrangementer og stiller opp hver gang det trengs, samt alle tilskuere og fans som gang på gang møter opp og støtter laget.

Tusen Takk for sesongen.

Årsmøte Hafrsfjord ishockeyklubb 2018

Skrevet av | Nyheter

kings_crest

Hafrsfjord Kings innkaller herved til årsmøte Fredag 16.03.18 klokken 19.00 i kings VIP avdeling i Siddishallen.

 

Årsmøte–Hafrsfjord Ishockeyklubb

Dato: 16.03.2018

Tid: 19:00

Sted: Siddishallen – VIP Avdeling

 

SAKSLISTE.
1.Godkjenne de stemmeberettigede

 1. Godkjenne innkallingen, sakslisten og forretningsorden

 

 1. Velge dirigent, referent, samt to medlemmer til å underskrive protokollen
 2. Behandle idrettslagets årsberetning, herunder eventuelle gruppe årsmeldinger
 3. 5. Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand
 4. Behandle forslag og saker, herunder oppstart av ishockeyskole og barne og ungdomsavdeling.

 5. 7. Fastsette medlemskontingent 

 6. Vedta idrettslagets budsjett

 

 1. Behandle idrettslagets organisasjonsplan 

 2. Foreta følgende valg:
  a) Leder og nestleder
 3. b) Øvrige styremedlemmer og varamedlemmer
 4. c) Øvrige valg i henhold til vedtatt organisasjonsplan, jf. pkt. 9
 5. d) To revisorer
 6. e) Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd idrettslaget har representasjonsrett eller gi styret fullmakt til å oppnevne representantene.

Forbundsting:

Vara:

 

Kretsting:

Kretsting:

Vara:

 

 1. f) Valgkomité med leder, to medlemmer og ett varamedlem

 

 

Velkommen

 

Saker som ønskes behandlet på Årsmøte,

Må sendes til  styret  innen 12.03.2018

 

Mvh

For Styret Hafrsfjord IHK

Bengt Bakke.

 

 

KINGS HAR FÅTT KIROPRAKTOR I STØTTEAPPARATE

Skrevet av | Nyheter

 

Hafrsfjord Kings er veldig stolt av å presentere nytt medlem i støtteapparatet.
Han heter Stian Ohlgren Tidemann,30 år gammel og fra Stavanger. Jobber som kiropraktor i Klinikk+ , en tverrfaglig  klinikk på Jørpeland sammen med gode kolleger. Har alltid hatt interesse for musikk, idrett og friluftsliv, og bruker gjerne tiden på en konsert, jakttur eller å se en hockeykamp.
Under studietiden i England undersøkte Stian i sin masteroppgave skadeforekomsten blant norske ishockeyspillere, og fikk også god erfaring som en del av støtteapparatet til Bournemouth Bobcats (amerikansk fotballag).
Han har lenge hatt et ønske om å få kombinere kiropraktoryrket og interessen for ishockey, og opplevde dette første gang sammen med Lillehammer IKs støtteapparat i en seriekamp i Stavanger sist sesong.
Siden den gang har Hafrsfjord Kings etablert seg som en ishockeyklubb i regionen, rykket opp til 2.divisjon, og har ambisjoner som er veldig spennende. Derfor har vi inngått et samarbeid fremover, og Stian vil være en del av støtteapparatet til Hafrsfjord Kings som kiropraktor.
Som kiropraktor jobber han daglig med å behandle mennesker med muskel- og skjelettplager, men Stian ønsker også med sitt engasjement å erfare og lære mer om idrettsskader. Med sitt arbeid ønsker han derfor å bidra med forebyggende, optimaliserende og behandlende tiltak, og håper med dette å kunne redusere skader og få spillere raskere tilbake fra skade

.image

Da var endelig sesongen i gang.

Skrevet av | Nyheter

Hafrsfjord_Kings_Logo-Crest

Det var en spennende start vi fikk på sesongen, men laget gjorde en fantastisk innsats og kom tilbake fra 0-2 og vant kampen til slutt 6-3.

Takk til SKI Hockey for god innsats og tusen takk til alle frivillige og publikum som støtter opp om laget.

 

 

Billetter

Skrevet av | Nyheter

KINGS BILLETT

Så slipper du å stå i billettkø, og får rask tilgang til arenaen.

Du kan også kjøpe billetter i arenaen. Billettsalg vil da være ved Hafrsfjord Kings supportershop.

SALGET AV SESONGKORT HAR STARTET

Skrevet av | Nyheter

imageimageimage

HVORDAN BESTILLE

SESONGKORT:
For å få sesongkort ordinær/ Kings Patriot sender du en e-post til post@kingshockey.no legger ved navn,adresse og fødselsdato og merker mailen med «ordinær» eller «Kings patriot»
SUPER DEAL: merk med «ordinærSD» eller «kings PatriotSD»

Eller bestill via dette skjema og fyll ut:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-dGAphEgjkMGQ72GR9dq-PNp1K3xhP4jNosHa_NBh2E/htmlview

Betaling: til konto 35203274686
STØTTEMEDLEM:
For å bli støttemedlem sender du e-post til post@kingshockey.no legger ved navn,adresse og fødselsdato og merker mailen med «støttemedlem»
Betaling: til konto 35203274686

kingslinedupfirstgame

Sponsorarbeidet i gang

Skrevet av | Nyheter

I dag kom en mann innom kontoret til Martin Strandfeldt, på hans arbeidsplass, for å fortelle at han ønsket å bidra som sponsor for Hafrsfjord Kings neste sesong!

De siste ukene har klubbens markedsutvalg jobbet for å få på plass sponsorpakkene for kommende sesong, og vi setter utrolig stor pris på de som har kontaktet oss så langt. Vi ønsker å komme i kontakt med bedrifter som ønsker å profilere seg i Siddishallen den kommende sesongen gjennom et ungt og satsende lag, ta gjerne kontakt med markedssjef Richard David eller styreleder Martin Strandfeldt om du er interessert i en prat angående neste sesong.

Martin Strandfeldt – 98 28 49 73 – martin@strandfeldt.com

Richard David – 917 77 409 – richard@davidmanagement.no

noahmartinhgsd

Første sesongen er over, fortsatt ubeseiret

Skrevet av | Nyheter

Sesongen ble denne helgen avsluttet med en veldedighetskamp mot 2. divisjonslaget Haugesund Seagulls. (Foto: Sven Paulsen)

Forrige helg var laget i Kristiansand for å avslutte serien, og det endte med seier i begge oppgjørene. Denne helgen var det langt tøffere motstand, i og med at vi reiste over Boknafjorden for å møte laget som kom på femteplass i 2. divisjon denne sesongen, Haugesund Seagulls.

Kampen ble arrangert for å samle inn penger til Hockey Mot Kreft, og vi ønsker å takke Seagulls for en fantastisk festdag i Haugesund! Det ble spilt offensiv og underholdende hockey fra begge lag. Kampen endte 12-7 til Hafrsfjord Kings, og det ble (ut fra lørdagens opptelling) samlet inn over 19.000,- til HMK, takk for alle bidrag!

Arbeidet med laget for neste sesong er i gang, og hele klubben ser frem til en ny hverdag i 2. divisjon!

 

martinscorerlyderhorn

Dobbeltseier mot Lyderhorn

Skrevet av | Kampreferat

Det ble to målrike kamper i Siddishallen denne helgen, og Hafrsfjord Kings fortsatte seiersrekken da Lyderhorn var på besøk.

Lørdagens kamp ble ikke av den spennende typen. Etter to perioder var stillingen 10-0, og til slutt endte kampen med 12-2 seier for Hafrsfjord Kings. Patrick Åsland, Anders Mikalsen og Jørgen Forgaard hadde fire poeng hver i lørdagens kamp, og det var flere spillere som markerte seg med god poengfangst!

Under søndagens kamp gikk Hafrsfjord Kings tidlig i ledelsen da Lucas Ims scoret etter et drøyt minutt av første periode. Det tok ikke mer enn 48 sekunder før Lyderhorns Simen Frømyr utlignet for bergenserne. Litt senere i perioden våknet Kings igjen og Jari Kunnas sendte Kings i ledelsen 2-1, før Martin Strandfeldt og Magnus Kjelstadli økte ledelsen til 4-1 før perioden var over.

Kings fortsatte å spille festhockey i andre og tredje periode, og det ble til slutt hele 15-3 i Siddishallen! Martin Strandfeldt sto for fem poeng under søndagens kamp, mens Jørgen Forgaard, Jari Kunnas, Magnus Kjelstadli og Patrick Åsland produserte fire poeng hver.

Det ble foretatt finalekast i puckslippkonkurransen, hvor sesongens premie var et ur fra Askeland Ur&Smykker. Vinneren ble Arild Broberg, Hafrsfjord Kings gratulerer!

Sesongens siste hjemmekamper er nå ferdigspilt, og vi ønsker å benytte anledningen til å takke alle som har vært tilstede på våre hjemmekamper for støtten! Nå gjenstår to kamper i Kristiansand før hele sesongen er over, og vi gleder oss til å avslutte sesongen i Kristiansand!

BILDER FRA LØRDAGENS KAMP

BILDER FRA SØNDAGENS KAMP

lagbildeseier

We are the champions!

Skrevet av | Kampreferat

Søndag ettermiddag ble Hafrsfjord Kings seriemester i 3. divisjon vest etter å ha slått Forus/Sandnes Ravens 6-2 i Siddishallen foran 622 tilskuere.

Kampen åpnet med at Kongene fra Hafrsfjord ble sendt i føringen 3-0 etter første periode, etter mål fra Jari Kunnas, Noah Andersen-David og Matthieu Launay. Både Martin Strandfeldt og Arve Tendenes noterte seg for to assister i løpet av den første perioden.

I løpet av andre periode kom Forus/Sandnes mer inn i kampen, med to reduseringer av henholdsvis Bjørn Tore Johannesen og Marcus Centerwall. Pausesignalet kom, og lokalderbyet ble tatt til et nytt nivå!

Den tredje perioden startet med at Arve Tendenes økte ledelsen til 4-2 etter å ha blitt spilt opp fra Martin Strandfeldt og Marcus Forgaard. Strandfeldt økte ledelsen med ytterligere et mål da det var åtte minutter igjen, etter pasninger fra Tommy Edlund og Noah Andersen-David. Et minutt senere var det Michael Boxill Knutsen som satte den berømte spikeren i kista da Lucas Ims spilte han opp med en pasning som man til vanlig kun ser på TV fra andre siden av Atlanteren. Også dette målet var lagets stabile back, Tommy Edlund, involvert i.

Laget, som allerede er seriemestere, møter i helgen Lyderhorn til to oppgjør i Siddishallen. Lørdagskampen spilles kl. 14:00 og søndag droppes pucken 14:30. Det er gratis inngang også denne helgen!

Kampens tre stjerner:

*** Arne Askeland (G, Hafrsfjord Kings)

** Matthieu Launay (F, Hafrsfjord Kings)

* Håvard Lunder (G, Forus/Sandnes Ravens)

FRA MEDIA:

-Bilder fra kampen, tatt av Hockeyfoto (Brian McHattie)

-Intervju med Kristoffer Knutsen på TVVest kan du se her

-Rogalands Avis dekket kampen og tok blant annet en prat med Martin Strandfeldt

michivsforus

Hvem har blitt med så langt?

Skrevet av | Forhåndsomtale, Nyheter, Sponsorer

Til 2. divisjons kronekampen har følgende bedrifter og privatpersoner blitt med, bli med du også! 

Les mer om hvordan du kan bidra her.

Bedrifter: 

Entreprenørfirma Frode Olsson – STØRSTE BIDRAG SÅ LANGT (10 kr per tilskuer)

Stamas

T. Aasen Solskjerming AS

Askeland Ur&Smykker

GIS Holding

Nærbø Farmers

Beverly Hills Fun Pub / Stavanger Sportscafe

Melums AS

McDonalds

 

Privatpersoner:

Familien Selvær

Familien Gottschalksen

Stefan Schröder

Ben Sliper

Kjetil Sliper

Jack Nedrum

Lars Rustad

Frode Haukali

Familien Skogen

Brit

 

 

 

Oppdatert: 21/2-2016

kingslinedupfirstgame

Fortsatt ubeseiret!

Skrevet av | Kampreferat, Nyheter

Etter kveldens 8-6 seier mot Forus/Sandnes Ravens har Hafrsfjord Kings alt lagt tilrette for en festdag 21. februar i Siddishallen!

Ola Sønju Bårnes åpnet showet for Kings da han sendte Hafrsfjord i ledelsen i første periode. Kings dominerte den første perioden og ledet 6-1 da spillerne gikk inn til den første pausen!

Andre og tredje periode ga Forus/Sandnes virkelig kamp, men til slutt var det Hafrsfjord Kings som vant det som utviklet seg til et spennende toppoppgjør i Siddishallen.

Dette betyr at neste kamp, som er hjemme i Siddishallen mot Forus/Sandnes igjen, kan Kings med seier bli seriemester i sin første sesong! Laget, som foreløpig er ubeseiret, har fem kamper igjen av sesongen.

Til lagets neste kamp har du muligheten til å bidra, les mer her om 2. divisjons kronekampen! 

 

Forus/Sandnes-Hafrsfjord Kings 6-8 (1-6, 3-1, 2-1)

Hafrsfjord Kings sine målscorere:

0-1 Ola Sønju Bårnes (Anders Mikalsen)

0-2 Anders Mikalsen (Magnus Kjelstadli, Joonas Kunnas)

0-3 Jari Kunnas (Martin Strandfeldt, Marcus Forgaard)

0-4 Petter Haukali (Michael Boxill Knutsen, Lucas Ims)

0-5 Tomasz Rostkowski (Mads Gottschalksen, Tommy Edlund)

1-6 Joonas Kunnas (Anders Mikalsen, Tommy Edlund)

2-7 Martin Strandfeldt (Jari Kunnas, Noah David)

5-8 Magnus Kjelstadli

 

Bilder fra kampen